Neem contact met ons op.

Message Sent!

"Je bericht is succesvol verzonden. Wij reageren binnen de 24 uur .

"Veelgestelde Vragen"

Welke primaire diensten bieden jullie aan? 

Dronefotografie en -videografie.

Waarin zijn jullie gespecialiseerd?

We hebben ons gespecialiseerd in het creëren van prachtige en originele beelden die de essentie vastleggen en een blijvende indruk achterlaten. Onze benadering combineert creativiteit, technische bekwaamheid en oog voor detail om beelden te produceren die zowel esthetisch aantrekkelijk als onderscheidend zijn. Of het nu gaat om adembenemende landschappen, dynamische evenementen of gedetailleerde architectuur, we streven ernaar om elke opname uniek te maken en onze klanten te voorzien van visueel overtuigende content. 

Wat zijn de tarieven van jullie diensten?

"Het tarief voor onze diensten kan variëren afhankelijk van de specifieke behoeften en omvang van het project. Neem gerust contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte.

Hebben jullie alle benodigde vergunningen en verzekeringen?

Natuurlijk, we zijn trots op onze vergunningen en het feit dat we volledig verzekerd zijn voor alle aspecten van onze dienstverlening. Deze vergunning en verzekeringen stellen ons in staat om hoogwaardige en betrouwbare diensten te leveren, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor gemoedsrust voor onze klanten. We houden onszelf voortdurend op de hoogte van de nieuwste normen en richtlijnen om ervoor te zorgen dat we voldoen aan de hoogste professionele standaarden en veiligheidsmaatregelen.

Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

Wij verwijzen naar :     Algemene voorwaarden 

Hoe verkrijg ik mijn gevraagde foto's of beelden

We stellen de gemaakte beelden beschikbaar via WeTransfer. Ook is het mogelijk om een USB-stick aan te vragen met de volledige reportage.